Body Contour Wrap

Al sinds 2003 werken wij bij Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY met de Body Contour Wrap. Met de behandeling verliest u vaak in één sessie tussen de 15 en 40 cm in lichaamsomtrek!

Als u graag snel en ontspannen centimeters wilt kwijtraken en het fijn vindt om het lichaam te ontgiften, is deze behandeling echt iets voor u.

De Body Contour Wrap kan ook prima gecombineerd worden met bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling. Dat is pas echte verwennerij!

Meer informatie

 • Hoe werkt het?

  De behandeling met de Body Contour Wrap verwijdert gifstoffen uit het vetweefsel en stimuleert het lymfesysteem. Hierdoor worden inkomende schadelijke stoffen beter verwerkt en verwijderd. Door het ontgiften zal de huid sterk verstevigen. De Body Contour Wrap werd oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten en kan zeer doeltreffend voor de bestrijding van huidaandoeningen zoals psoriasis en acne. Met de wikkelmethode kunnen we ons ook op bepaalde plaatsen concentreren.

 • De behandeling

  Tijdens de behandeling wordt u van onder tot boven ingewikkeld met windsels die gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing. De windsels vormen een warme 'deken' en voelen heel comfortabel aan. Daaroverheen krijgt u een sportief pak aan, waarna u een uur gaat uitrusten. Tijdens dit uur zal de klei in de poriën van de huid dringen en het lichaam ontgiften.

  Tijdens de behandeling transpireert u niet en heeft u het ook niet koud. Wij garanderen dat u al bij de eerste behandeling minstens 15 cm in totale lichaamsomtrek verliest.

  Gemiddeld verliest een klant bij ons tijdens een eerste behandeling tussen de 20 en 40 cm. Voor optimaal resultaat adviseren wij u een kuur van drie behandelingen te volgen. Door de windseltechniek kunnen we ons op bepaalde delen van het lichaam concentreren, zodat u alleen centimeters verliest op plaatsen waar u dat wenst. Afwisseling van de Body Contour Wrap met Endermologie® en Less Size More Zero Therapie behandelingen geeft nog betere resultaten.

 • Consult

  Wilt u meer informatie, een persoonlijk gesprek of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over alles op huidverzorgingsgebied.

Prijslijst Contact

Prijzen

Losse behandeling € 85,00
Kuurprijs mogelijk.