Nimue Active Rejuvenation Treatment

Een actieve verjongingsbehandeling: ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid.

Een potentiële, zachte maar actieve behandeling met een superieur resultaat, die de poriën van de huid verkleint en voor een meer verfijnde, stralende huid textuur zorgt met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over alles op huidverzorgingsgebied.

Contact Prijslijst Boek nu

Ondersteunende producten

 • Additives

  Ondersteunende producten in het Nimue Skin Health programma kunnen in elke fase worden ingezet en samen met andere producten van Nimue gebruikt worden.

 • Body

  Aangezien de huid het grootste levende orgaan is heeft Nimue een op het gehele lichaam gerichte lijn ontwikkeld om de huid te verjongen en haar gezondheid te optimaliseren.

 • Youth

  De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acne uitbraken in de huid. Deze producten bevatten actieve ingrediënten in de juiste combinatie, concentratie en sterkte voor het reguleren en handhaven van de normale huidfuncties.

 • Man

  De Nimue mannenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke productlijn die in tegenstelling tot het ‘feel-good concept’ vooral gefocust is op een resultaatgerichte benadering. De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.