Advanced Rejuvenation Treatments

Nimue 35% Glycolic Treatment
Een (standaard) actieve reinigingsbehandeling, bedoeld voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid.
De glycol behandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid.

Nimue 7.5% TCA Treatment
Intensieve behandeling, bedoeld voor een door de omgeving beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid.
Het Bio-Active Complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over alles op huidverzorgingsgebied.

Contact Prijslijst Boek nu

Ondersteunende producten

 • Additives

  Ondersteunende producten in het Nimue Skin Health programma kunnen in elke fase worden ingezet en samen met andere producten van Nimue gebruikt worden.

 • Body

  Aangezien de huid het grootste levende orgaan is heeft Nimue een op het gehele lichaam gerichte lijn ontwikkeld om de huid te verjongen en haar gezondheid te optimaliseren.

 • Youth

  De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acne uitbraken in de huid. Deze producten bevatten actieve ingrediënten in de juiste combinatie, concentratie en sterkte voor het reguleren en handhaven van de normale huidfuncties.

 • Man

  De Nimue mannenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke productlijn die in tegenstelling tot het ‘feel-good concept’ vooral gefocust is op een resultaatgerichte benadering. De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.