NIMUE

De nieuwe generatie derma-cosmeceutische huidverzorgingsproducten

De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingsindustrie zijn wij trots op onze buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

De behandelingen en de herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten: huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Om de veeleisende consument tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

4 categorien

 • Environmentally damaged skin (beschadigde huid door externe factoren)

  Een environmentally damaged skin kun je het beste omschrijven als een huid die beschadigd is door invloeden van buitenaf, in het bijzonder de zon. Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals bevat ingrediënten uit de bio-industie en natuurlijke grondstoffen voor effectieve huidverjonging.

  Kenmerken van de Environmentally damaged skin zijn:
  > Ruwheid en ongelijkmatige huidtextuur
  > Fijne lijntjes en rimpels
  > Elastose
  > Onregelmatige pigmentatie
  > Door de zon beschadigde huid
  > Gevoelige huid (roodheid)
  > Droge, vochtarme en vette huid
  > Dunne huid met verlies aan volume en elasticiteit
  > Verminderde reactie van het imuunsysteem
  > Een huid met een vertraagde genezing

 • Hyperpigmented Skin (huid met pigmentvlekken)

  Hyperpigmentatie uit zich in een oneffen huidskleur. In het gezicht wordt dat beïnvloed door interne en externe factoren zoals bijvoorbeeld zonlicht, medicatie of verkeerde cosmetica gebruik. De grootste boosdoener is UV-straling. Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals werkt met hoge kwaliteit producten met hoogwaardige actieve ingrediënten verkregen uit de biotechnologie en natuurlijke grondstoffen. Voor effectieve bleking van de huid. Werkt pigment remmend en zorgt voor een egale huidskleur.

  Kenmerken van Hyperpigmented skin zijn:
  > Ongelijkmatige huidskleur
  > Doffe, vale teint
  > Gelige huidskleur

 • Problematic Skin (Onzuivere probleemhuid)

  Acne kan het best worden beschreven als een actieve talgklierwerking. Een genetische afwijking is het grootste probleem bij een overactieve werking van de talgklier. Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals produceert hoge kwaliteit producten met actieve ingrediënten uit de biotechnologie en natuurlijke grondstoffen. Speciaal geselecteerd voor de behandeling van de Problematic Skin. Exfolieert, zuivert de poriën, controleert bacteriën en de talgafscheiding. Houdt de huid in balans.

  Kenmerken van een vette huid zijn:
  > Glimmende huid
  > Mee-eters
  > Puistjes
  > Littekens

 • Interactive Range (gevoelige huid)

  Indicaties voor de Interactive range zijn:
  > Een huid die geen enkele overeenkomst met de environmental damaged, hyperpigmented of problematic skin heeft
  > Een huid die uit balans is door ziekte, medicatie of stress

  Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals zijn producten die op een zeer hoog niveau actieve ingrediënten bevatten uit de bio-technologie en natuurlijke bronnen, die de huid effectief en doeltreffend behandelen.

  Kenmerken van de Interactive range zijn:
  > Chronische roodheid
  > Couperose
  > Kwetsbare huid
  > Eczeem
  > Psoriasis

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over alles op huidverzorgingsgebied.

Contact Prijslijst Boek nu

Ondersteunende producten

 • Additives

  Ondersteunende producten in het Nimue Skin Health programma kunnen in elke fase worden ingezet en samen met andere producten van Nimue gebruikt worden.

 • Body

  Aangezien de huid het grootste levende orgaan is heeft Nimue een op het gehele lichaam gerichte lijn ontwikkeld om de huid te verjongen en haar gezondheid te optimaliseren.

 • Youth

  De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acne uitbraken in de huid. Deze producten bevatten actieve ingrediënten in de juiste combinatie, concentratie en sterkte voor het reguleren en handhaven van de normale huidfuncties.

 • Man

  De Nimue mannenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke productlijn die in tegenstelling tot het ‘feel-good concept’ vooral gefocust is op een resultaatgerichte benadering. De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.