Rejuvenation Booster Treatment

Voor de beschadigde of hypergepigmenteerde huid (door de zon en andere factoren) heeft Nimue een super anti-oxidant booster behandeling.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën op het gebied van ingrediënten en de meest up-to-date informatie die de huid helpen te verbeteren ten aanzien van elasticiteit, teint, textuur en natuurlijke glans.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over alles op huidverzorgingsgebied.

Contact Prijslijst Boek nu

Ondersteunende producten

 • Additives

  Ondersteunende producten in het Nimue Skin Health programma kunnen in elke fase worden ingezet en samen met andere producten van Nimue gebruikt worden.

 • Body

  Aangezien de huid het grootste levende orgaan is heeft Nimue een op het gehele lichaam gerichte lijn ontwikkeld om de huid te verjongen en haar gezondheid te optimaliseren.

 • Youth

  De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acne uitbraken in de huid. Deze producten bevatten actieve ingrediënten in de juiste combinatie, concentratie en sterkte voor het reguleren en handhaven van de normale huidfuncties.

 • Man

  De Nimue mannenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke productlijn die in tegenstelling tot het ‘feel-good concept’ vooral gefocust is op een resultaatgerichte benadering. De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.