Specialised Rejuvenation Treatments

Nimue Microneedling Treatment with TDS
Met de microneedle roller wordt de collageen aanmaak gestimuleerd, samen met de Nimue Trans Dermal Solutions zorgt dit voor zichtbare huidverjonging.

Bio Lacto Peel
Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om hyperpigmentatie en zonbeschadiging te behandelen. De huidverjongende peeling op basis van lipase en protease werken in synergie met actieve werkstoffen om de huid te verhelderen.

De cocktail op basis van melkzuur, pyruvic acid en amandelzuur zorgen voor een verjongende werking en vernietigen pigmentophopingen. Deze gecontroleerde peeling behandelt alle pigmentproblemen zonder de huid overmatig te belasten.
Het resultaat is een gladdere en fijnere huid met een egale huidskleur.


Penta Salaic Peel
Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om de problematische, vette en acne huid te behandelen. De zuiverende peeling is op basis van vijf ingrediënten die allemaal op elkaar in spelen en acne vanuit alle fronten behandelen.

Het complex op basis van zuren bevat onder andere salicylzuur en pyruvic acid.
Het resultaat is een zuivere huid met minder littekens en zonder roodheid.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over alles op huidverzorgingsgebied.

Contact Prijslijst Boek nu

Ondersteunende producten

 • Additives

  Ondersteunende producten in het Nimue Skin Health programma kunnen in elke fase worden ingezet en samen met andere producten van Nimue gebruikt worden.

 • Body

  Aangezien de huid het grootste levende orgaan is heeft Nimue een op het gehele lichaam gerichte lijn ontwikkeld om de huid te verjongen en haar gezondheid te optimaliseren.

 • Youth

  De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acne uitbraken in de huid. Deze producten bevatten actieve ingrediënten in de juiste combinatie, concentratie en sterkte voor het reguleren en handhaven van de normale huidfuncties.

 • Man

  De Nimue mannenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke productlijn die in tegenstelling tot het ‘feel-good concept’ vooral gefocust is op een resultaatgerichte benadering. De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.