Altijd een stralende Oogopslag!

Wimperextensions geven een mooie, open blik en hebben nauwelijks verzorging nodig. Door uw mooie oogopslag is andere make-up bijna overbodig. Uitgelopen mascara en wimperkrullers zijn verleden tijd met onze Misencil wimperextensions! U kunt ermee zwemmen, douchen, sporten, de sauna bezoeken, slapen – het is allemaal geen enkel probleem. U heeft er wekenlang plezier van en de complimenten stromen binnen.

Na uw eerste behandeling geven wij u advies mee voor thuis, zodat u uw nieuwe wimpers zo mooi mogelijk kunt houden tot aan de volgende opvulbehandeling. Tijdens de unieke Misencil Red Carpet Treatment worden er met veel zorg haartjes aan uw eigen wimperhaar bevestigd, waarbij er geen contact wordt gemaakt met uw oog of huid.

Bij Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY werken met de revolutionaire en innovatieve wimperextensions van het merk Misencil. Deze extensions zijn gemaakt van polyester en zijde.

Ze zijn van een hoogwaardige kwaliteit, van anti-allergisch materiaal. Tevens hebben zij een vollere aanzet aan de basis, die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals de natuurlijke wimperhaar.

Voordelen van Misencil Wimperextensions

– Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling
– Curve, lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen
– Praktisch gewichtsloos, u voelt deze wimperextensions niet
– Verwenbehandeling voor de ogen door gebruik van speciale oogpads
– Veilig voor de ogen
– Geen gebruik van pijnlijke tapes rond de gevoelig huid bij de ogen
– Geen draaiende of hangende wimpers
– Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
– Met deze wimperextensions kunt u al na 2 uur zwemmen, douchen, in de sauna gaan of in de regen lopen

Prijzen

Misencil one by one nieuwe set € 95,00
Opvullen binnen 2 weken € 42,50
Opvullen langer dan 2 weken € 49,50
Opvullen na 4 weken vanaf € 59,50

Verzorgingsproducten Misencil

Make-up remover € 29,95
Revitalizer € 24,95
Protector € 24,95

Verzorging wimpers en ogen

Om de levensduur van de wimpers te waarborgen, heeft Misencil ook speciale verzorgingsproducten ontwikkeld die worden aanbevolen om op te nemen in uw dagelijkse routine om het resultaat optimaal te houden.

De voordelen van deze producten voor de huid, wimpers en wenkbrauwen zijn:
• Bestrijdt tekenen van veroudering
• Verhoogt de regeneratie van de huidcellen
• Beschermt de essentiële cellen van de huid
• Helpt bij het handhaven van de stralende aspect en de vitaliteit van de huid
• Bewezen anti -rimpel effect
• Helpt de groei van de wimpers en wenkbrauwen
• Verlengt de levensduur van bestaande wimpers

Alle producten van Misencil zijn parabeen vrij, niet op dieren getest en voldoen aan alle strenge hygiëne en veiligheidsgoedkeuringen voor EU en USA. Laat ook uw wimpers verlengen voor speciale gelegenheden zoals een bruiloften, festival, Ladies Nights en andere Special Events Misencil “Red Carpet Treatment”

De behandeling start met het bestuderen van uw eigen natuurlijke wimper en u wordt gevraagd naar het gewenste effect. Daarna worden uw ogen beschermd met oogpads met daarin Q10 voor een anti-rimpel en liftend effect van uw ogen! Op deze manier krijgen uw ogen een complete verwenbehandeling.

Vervolgens worden de extensions één voor één direct op de natuurlijke wimpers geplaatst. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciale lijm welke exclusief is ontwikkeld voor Misencil Wimperextensions. Deze lijm is niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers. Voor een optimaal resultaat worden de wimpers beneveld met Misencil Nanomist om de lijm versneld te laten harden. De behandeling duurt in totaal ruim 90 minuten. Hierna worden de oogpads verwijderd en onthullen wij uw nieuwe geweldige spectaculaire oogopslag! Zie hieronder de vóór en na foto van de behandeling.

Wimperextensions kunnen worden gedragen zolang als u maar wilt. De enige aanbeveling is om regelmatig uw wimpers te laten opvullen. Een nabehandeling duurt ongeveer 60 minuten en is bedoeld om de verloren wimperextentions aan te vullen en de oogopslag weer stralend te maken!