Neoderma

De bekende Neoderma Bio-Peeling Treatment is een van onze favoriete behandelingen; Marijke werkt als sinds 1998 met dit huidverzorgingsmerk! De Bio-Peeling bestaat uit een mengsel van zorgvuldig geselecteerde kruiden. Deze kruiden beschikken over therapeutische eigenschappen. Door het peeling-effect dat deze behandeling op de huid heeft, worden bijvoorbeeld acné, lichte pigmentvlekken en littekens effectief behandeld.

Ook ontstaat bijvoorbeeld een zichtbare vervaging van rimpels en bij mensen zonder huidproblemen zien we een zichtbare verbetering. Hierbij is geen sprake van een zware vervelling van de huid, maar hooguit slechts een lichte schilfering. Deze 100% natuurlijke peeling is absoluut niet agressief en u hoeft er dus niet voor thuis te blijven!
Na de behandeling verlaat u ons beauty center instituut met een mooie en rustige huid.

 • Wat betekent Neoderma

  Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid’. En dat moet u in het geval van Neoderma echt letterlijk nemen: de producten en behandelingen van Neoderma hebben een perfect huid vernieuwend resultaat. Ze zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen.

 • Hoe werkt het?

  Neoderma heeft een aantal behandelingen die een perfect huidvernieuwend resultaat bieden. Dit door de bijzondere werking van planten en kruiden. Producten voor thuisgebruik ondersteunen de Neoderma behandelingen. Wij adviseren u hierbij de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd.

 • Voor wie is de Bio-Peeling geschikt

  De Neoderma Bio-Peeling is zeer geschikt en effectief voor de huid met acné, de vette huid, huid met verwijde poriën, de oudere huid, ouderdomsvlekken, pigmentaties, zwangerschapsmasker en een vermoeide gestreste huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en zowel voor vrouwen als voor mannen. Ook is de Biopeeling bij uitstek geschikt voor de donkere, gevoelige allergische en dunne couperose huid.

 • De behandeling

  Een Neoderma behandeling is niet gebaseerd op het doden van de huidcellen, maar op een fysiologische versnelling van de vernieuwing van de opperhuid. De peeling werkt van binnen naar buiten en is ook zeer geschikt voor een gevoelige huid, zelfs bij rosacea! De peeling zorgt namelijk voor een toename van de dikte van de opperhuid. De Neoderma Bio-Peeling normaliseert alle functies van de huid.

  Huidverbetering en producten voor thuisgebruik. Omdat de Neoderma Bio-Peeling beschouwt kan worden als een therapie, is voor de ondersteuning van de behandeling het gebruik van Neoderma huidverzorgingsproducten thuis voor u noodzakelijk. De ingrediënten van deze huidverzorgingsproducten ondersteunen namelijk de werking van de Bio-Peeling zelf. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem.

 • Nog even kort voor u op een rijtje

  Bio-Peeling Treatment - voor de behandeling van diverse huidproblemen (acne, pigmentvlekken, littekens, anti-aging) of preventief.

  De Bio-Peeling van Neoderma is ontwikkeld door een dermatoloog/cosmetoloog. De behandeling is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën.

  De peeling is niet agressief voor de huid, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft er niet voor thuis te blijven en kunt zich op de normale manier opmaken.

  De Neoderma Chinese Kruidenpeeling/Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Daardoor is de behandeling geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als voor mannen en zeker voor de donkergetinte huid.

  U heeft na 10 dagen een nieuwe huid, waar u huid normaal gemiddels 28 dagen over doet. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling is geschikt voor gezicht en lichaam, en de behandeling kan eenmalig preventief worden toegepast of als een kuur.

  Bio-Peeling Light Treatment - voor de gevoelige huid met couperose, rosacea Deze behandeling is een mildere versie van de Bio-Peeling en is daardoor uitermate geschikt voor de extreem gevoelige, allergische huid en kan worden toegepast bij couperose en rosacea.

  Zowel de Bio-Peeling als Bio-Peeling Light kunnen als een losse behandeling of in een kuurverband geadviseerd worden. De Bio-Peeling Light kan 1 keer per week toegepast worden en kan in combinatie gedaan worden met alle overige behandelingen van Neoderma.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over alles op huidverzorgingsgebied.

Contact Prijslijst