Over ons

Eigenaresse en huidspecialiste Marijke Vermaas heeft een 20 jaar ruime ervaring opgebouwd op haar vakgebied. Het instituut behoort tot de top tien van Nederland als het gaat om huidverbetering, anti-aging en figuurcorrectie. Na 18 jaar in Rotterdam-Centrum (Cosmo Beauty Center Rotterdam) heeft ze nu de stap naar Barendrecht gezet.

Hier werkt zij nauw samen met Salon William Vat, al 25 jaar een begrip in Barendrecht en omgeving.  U vindt een totaalconcept Haar & Beauty onder één dak aan de Lindehoevelaan 24, waar service en vakbekwaamheid hoog in het vaandel staan.

Voor advies en behandelingen op het gebied van gezicht, lichaam en huid moet u bij dit instituut zijn. Met haar team van vier dames is het altijd een feest om als klant voor een behandeling te komen. Persoonlijke aandacht en kwaliteit kunt u hier vinden. U bent van harte welkom!

Nieuwsgierig naar de ontspannende gezichts- of lichaamsbehandelingen of op zoek naar prachtige wenkbrauwen, gekrulde wimpers, spray-tan en mooie nagels? Of wordt het tijd voor een nieuw, trendy kapsel?

Kom dan eens langs aan de Lindehoevelaan 24. Een gecombineerd bezoek is natuurlijk heel goed mogelijk want of je nu komt voor een Haar- of Beautybehandeling: alleen het beste is goed genoeg!

Heeft u vragen aan Marijke, neem dan contact op via (010) 404 81 66.

Het instituut

 • Geschikt voor verschillende doelgroepen

  Het instituut is geschikt voor verschillende doelgroepen, zowel voor de jonge als oudere huid, tevens ook voor ieder budget. De gezichtsbehandelingen zijn al vanaf € 42,50 beschikbaar. Iedere behandeling is een heerlijke intensieve ervaring die u direct laat stralen. Er zijn ook intensieve peelings gericht op huidverbetering, hierbij wordt een combinatie gemaakt van natuurlijke ingrediënten en chemische bestandsdelen. Er wordt altijd gekeken naar wat per bezoeker en persoonlijke situatie nodig is en dit wordt met uiterste voorzichtigheid toegepast.

  Daarnaast zijn er ook kleine losse behandelingen, waarbij u kunt denken aan wimperverlenging, manicure, pedicure en harsen. Vanaf € 15,- is dit al mogelijk. Voor de huid die last heeft van donkere haren heeft het instituut de speciale duurzame ontharing met IPL Methode. De lichtflitsmethode maakt een einde aan de vaak langzame, lastige, pijnlijke manier van ontharen. Het geeft blijvend resultaat en is geschikt voor oksels, bovenlip, bikinilijn, ect. De heren zijn ook van harte welkom, Instituut Puur Beauty heeft een speciale mannenlijn die gericht is op de specifieke probleemzones van de man.

 • Topkwaliteit en state-of-the-art apparatuur

  De afgelopen jaren heeft het instituut diverse apparaten aangeschaft die gericht zijn op het bindweefsel verstevigen en het plaatselijk vet afbreken. Endermologie® is een intensieve bindweefselmassage. De rollers van het apparaat pakken de huid op en zo ontstaat een langzame en regelmatige beweging van de onderliggende weefsels. Dit zorgt voor verbetering van de bloedsomloop en lymfedrainage. Hierdoor verwerkt het lichaam afvalstoffen beter en worden de celfuncties gestimuleerd.

  In 2014 hebben wij de Less Size afslanktherapie geïntroduceerd. Deze is gericht op spieropbouw en vetafbraak. De combinatie Endermologie® en Less Size afslanktherapie geeft goede resultaten. Wij en onze klanten zijn er lyrisch over!

  Ook is voedingsadvies mogelijk. Het gaat om de combinatie van binnen- en buitenzijde die het beste resultaat geeft. Want als u van binnen lekker in uw vel zit, dan ziet u dat aan de buitenkant.

  Klanttevredenheid is erg belangrijk bij Instituut Puur Beauty. Mocht het onverhoopt voor komen dat een klant de behandeling niet als prettig heeft ervaren dan proberen wij dit altijd zo goed mogelijk op te lossen. Wij gaan voor duurzaamheid en willen tevreden klanten die graag terug komen.

  De komende jaren zal Instituut Puur Beauty zich nog meer specialiseren op het gebied van huidverbetering en anti aging. In 2015 hebben wij ons eerste Health & Beauty Event georganiseerd en dit zal een jaarlijks terugkerend event worden.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over alles op huidverzorgingsgebied.

Contact Prijslijst Boek nu

Vergoedingen

 • Ziektekostenverzekering

  Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY is lid van de brancheorganisatie ANBOS. Hierdoor staan wij geregistreerd en zijn wij erkend bij verschillende zorgverzekeraars, waardoor vergoeding van een aantal van onze behandelingen mogelijk is.

  Behandelingen die hiervoor in aanmerking komen zijn acné behandelingen, definitieve ontharing/electrische epilatie.

  U kunt hiervoor de rekening van ons instituut samen met een verwijzing van uw huisarts declareren bij uw verzekeraar.

 • Betaalmogelijkheden

  U kunt bij ons betalen dmv pin, contant, eurocard/mastercard (bedrag hoger dan 50,00).

Anbos

Social Media