Neoderma

Logo-Neoderma

Neoderma gebruikt in haar producten actieve kruiden en plantenextracten waarmee diverse huidproblemen zeer effectief behandeld kunnen worden.

De Biopeeling van Neoderma is ontwikkeld door een dermatoloog/cosmetoloog en is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. De Biopeeling is niet agressief voor de huid, dus u krijgt geen last van vervelling, roodheid of pijn. U hoeft er niet voor thuis te blijven en kunt zich op de normale manier opmaken. De Neoderma Biopeeling bevordert de cel vernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

De Neoderma Biopeeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als voor mannen en zelfs voor de donkergetinte huid. De Biopeeling is geschikt voor gezicht en lichaam, en de behandeling kan eenmalig preventief worden toegepast of als kuur.

De Neoderma Biopeeling bereikt prachtige resultaten bij huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, littekens en couperose, en kan ook preventief worden ingezet als anti-aging-behandeling.

Wat betekent Neoderma
Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid’. En dat moet u in het geval van Neoderma echt letterlijk nemen: de producten en behandelingen van Neoderma hebben een perfect huid vernieuwend resultaat. Ze zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen.

Hoe werkt het?
Neoderma heeft een aantal behandelingen die een perfect huid vernieuwend resultaat door de bijzondere werking van planten en kruiden hebben. Producten voor thuisgebruik ondersteunen de Neoderma behandelingen. Uw Neoderma schoonheidsspecialist adviseert hierbij de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem.

De bekende Neoderma Biopeeling bestaat uit een mengsel van zorgvuldig geselecteerde kruiden. Deze kruiden beschikken over therapeutische eigenschappen. Door het peeling-effect dat deze Neoderma behandeling op de huid heeft, worden bijvoorbeeld acné, lichte pigmentvlekken en littekens effectief behandeld. Ook ontstaat bijvoorbeeld een zichtbare vervaging van rimpels en bij mensen zonder huidproblemen zien we een zichtbare verbetering. Hierbij is geen sprake van een zware vervelling van de huid, maar hooguit slechts een lichte schilfering. Deze 100% natuurlijke peeling is absoluut niet agressief en u hoeft er dus niet voor thuis te blijven! Na de behandeling verlaat u ons beauty center instituut met een mooie en rustige huid.

Voor wie is het geschikt
De Neoderma Biopeeling is zeer geschikt en effectief voor de huid met acné, de vette huid, huid met verwijde poriën, de oudere huid, ouderdomsvlekken, pigmentaties, zwangerschapsmasker en een vermoeide gestreste huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en zowel voor vrouwen als voor mannen. Ook is de Biopeeling bij uitstek geschikt voor de donkere, gevoelige allergische en dunne couperose huid.

De behandeling
Een Neoderma behandeling is niet gebaseerd op het doden van de huidcellen, maar op een fysiologische versnelling van de vernieuwing van de opperhuid. De peeling werkt van binnen naar buiten en is ook zeer geschikt voor een gevoelige huid, zelfs bij rosacea! De peeling zorgt namelijk voor een toename van de dikte van de opperhuid. Neoderma Biopeeling normaliseert alle functies van de huid.

Huidverbetering en producten voor thuisgebruik
Producten voor thuis ondersteunen de behandeling die u in ons instituut krijgt. De huidspecialist adviseert de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem. Wij hebben productoplossingen voor onder andere vroegtijdige huidveroudering, rimpels, de vochtarme huid, de gevoelige huid, de vette huid en voor overpigmentatie. Voor mannen hebben we een aparte – zeer innovatieve – lijn. Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur.