!QMS

Logo-QMS

!QMS staat voor Quick Medical Skinformula en werd ontwikkeld door Dr. Med. Erich Schulte, die als plastisch chirurg veelvuldig geconfronteerd werd met beschadigde en slecht helende huid. Het product bevat een huideigen collageen dat de huid direct opvult.

!QMS producten vertragen het verouderingsproces van de huid met 85% en kunnen in veel gevallen zelfs de plaats van een facelift innemen! Bovendien bieden !QMS producten door het huideigen collageen op oplossing voor acné of een geïrriteerde huid.

Wij van Instituut Puur Beauty vinden !QMS echt een topper op het gebied van anti-aging. Dat zeggen we niet zomaar; dat baseren wij op grond van onze dagelijkse ervaring met de QMS producten en behandeling en op de fantastische resultaten. Bovendien spreek de medische achtergrond van dit merk ons zeer aan.

Hoe werkt het
!QMS werkt met een unieke combinatie van natuurlijk collageen en speciaal geconcentreerde fruitzuren. Deze fruitzuren zorgen voor een verbetering van de huidceldeling zonder de huid te verdunnen, de collagenen dringen door tot de basaal laag (5e huidlaag!) en binden zich daar tot 300 maal hun gewicht met vocht. Hierdoor wordt de huid optimaal hersteld, het collageen zorgt ervoor dat de huid voldoende vocht bevat, strak en stralend blijft.

Lijkt het op een peeling?
Nee, een peeling splitst de dode huidcellen maar laat nog veel cellen achter op de huid, terwijl QMS fruitzuur de dode huidcellenlaag compleet oplost. De bovenste 2 lagen van een huid zijn dood en hier komt iedere maand weer een laagje dode cellen bovenop. Deze dode cellen blijven zelfs bij een goede reiniging nog 12 dagen liggen! Daarom is het gebruik van fruitzuren onmisbaar omdat alleen dan de collagenen de ruimte krijgen om door te dringen in de basaal laag.

!QMS en zuurstof
Zonder zuurstof zou geen enkel proces in ons lichaam mogelijk zijn. Normaliter neemt de huid zo’n 25% zuurstof op, maar door middel van de !QMS zuurstofbehandeling is het mogelijk uw huid 97,4% zuivere zuurstof toe te dienen. Deze zuurstofexplosie in uw huid zorgt voor:

• optimalisering van alle huidfuncties
• sterke verbetering van de doorbloeding
• een stralende huid met een levendige teint
• verbetering van de microcirculatie tussen de cellen
• op peil brengen van de vochtbalans hersteld
• verbetering van de huidelasticiteit
• stimulering van de cel vernieuwing

Kortom: zuurstoftoediening vormt een door uw huid zeer gewaardeerd extraatje dat gecombineerd kan worden met elke gezichtsbehandeling in ons instituut!